Certificering

Research & Development

De afdeling R&D (Research & Development) is 10 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een eigen productlijn. De productie van deze stoelen en componenten hebben wij uitbesteed en worden volledig exclusief voor ons geproduceerd.

Kwaliteitscontroles

Het volledige productieproces wordt door ons gecontroleerd en aangestuurd. Om onze klanten kwaliteit te garanderen zijn onze producten gecertificeerd. Hierbij worden regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd op locatie en vinden er audits plaats.

Naast onze eigen controles op kwaliteit en veiligheid, worden onze producten ook geëvalueerd door TÜV Rheinland. Deze onafhankelijke organisatie evalueert producten en let hierbij op kwaliteit en veiligheid. Van TÜV hebben wij het kwaliteitskeurmerk ontvangen voor onze producten.

ISO 9001:2015 certificering

Sinds 2014 zijn we officieel ISO gecertificeerd met de ISO 9001:2008 normering. Onze ISO certificering is in 2017 verlengd met de nieuwe ISO 9001:2015 normering. Het ISO 9001:2015 certificaat van Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) garandeert onze klanten dat EBLO kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

ISO 14001:2015 certificering

EBLO zet zich voortdurend in om de duurzaamheid in de organisatie te waarborgen en de impact van de bedrijfsvoering op het milieu terug te dringen. En met succes, sinds mei 2018 zijn wij ISO 14001:2015 gecertificeerd. Deze ISO 14001:2015 certificering is dé standaard om milieuprestaties continu te blijven verbeteren en internationaal de kwaliteit van het milieumanagementsysteem aan te tonen.

BOVAG-gecertificeerd

EBLO hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid, duidelijkheid en zekerheid voor haar klanten. Dit onderstrepen wij met een BOVAG-certificering voor onze eigen stoffeerderij. Wij stofferen zowel oude als nieuwe voertuigstoelen naar wens en staan garant voor een hoge kwaliteit en een lange levensduur.

BOVAG_logo

Erkend leerbedrijf

EBLO Seating is een Erkend Leerbedrijf Transport & Logistiek. Wij mogen leerlingen opleiden van de MBO opleiding tot Assistent Logistiek of Logistiek Medewerker. Het certificaat Erkend Leerbedrijf is afgegeven door de Stichting KBB Transport en Logistiek. Kijk voor meer informatie op: www.stlwerkt.nl

stllogo

Code of Conduct

EBLO Seating houdt zich aan gemaakte afspraken en communiceert op een duidelijke en transparante wijze met haar afnemers. Binnen EBLO gaan wij eerlijk en respectvol met elkaar om. Wij verplichten ons tot gelijke behandeling en creëren een respectvolle werkomgeving voor alle medewerkers. Bekijk voor meer informatie onze integriteitsverklaring.

Environmental policy

Eblo Seating heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat is terug te zien in ons milieubeleid.