Certificering

Research & Development

De afdeling R&D (Research & Development) is 10 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een eigen productlijn. De productie van deze stoelen en componenten hebben wij uitbesteed en worden volledig exclusief voor ons geproduceerd.

Kwaliteitscontroles

Het volledige productieproces wordt door ons gecontroleerd en aangestuurd. Om onze klanten kwaliteit te garanderen zijn onze producten gecertificeerd. Hierbij worden regelmatig kwaliteitscontroles uitgevoerd op locatie en vinden er audits plaats.

Naast onze eigen controles op kwaliteit en veiligheid, worden onze producten ook geëvalueerd door TÜV Rheinland. Deze onafhankelijke organisatie evalueert producten en let hierbij op kwaliteit en veiligheid. Van TÜV hebben wij het kwaliteitskeurmerk ontvangen voor onze producten.

 

ISO 9001 : 2015 certificering

Sinds 2014 zijn we officieel ISO gecertificeerd met de ISO 9001:2008 normering. Onze ISO certificering is in 2017 verlengd met de nieuwe ISO 9001:2015 normering. Het ISO certificaat van Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) garandeert onze klanten dat EBLO kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

logo_iso9001

Focwa Bekleedbedrijf

Het interieur of alleen de stoel van uw vrachtwagen opnieuw laten bekleden? Dat kan bij EBLO, een erkend FOCWA Bedrijfswagen Bekleedbedrijf. Wij laten uw oude en versleten stoelen en banken er weer als nieuw uitzien.

Bekleed+

Erkend leerbedrijf

EBLO Seating is een Erkend Leerbedrijf Transport & Logistiek. Wij mogen leerlingen opleiden van de MBO opleiding tot Assistent Logistiek of Logistiek Medewerker. Het certificaat Erkend Leerbedrijf is afgegeven door de Stichting KBB Transport en Logistiek. Kijk voor meer informatie op: www.stlwerkt.nl

stllogo