EBLO vindt oplossing voor Cargotec

Cargotec

EBLO heeft een uitdagend zit probleem opgelost, waar Cargotec bij andere leveranciers niet tot een juiste stoel kon komen.

Opdracht:
In opdracht van Cargotec heeft EBLO bij Kingspan Unidek in Gemert in de cabine van een Kalmar container reach stacker een speciale stoel ingebouwd. Een stukje maatwerk, waarin we samen met de klant tot de perfecte oplossing zijn gekomen voor de chauffeur. EBLO is de uitdaging aangegaan. Zoals altijd gaat EBLO een stapje verder om voor de klant tot de juiste oplossing te komen.

Oplossing:
Hiervoor hebben we gekozen voor de Grammer Actimo Evolution. De stoelen uit de Actimo Serie van Grammer zijn zo ontworpen om de zware trillingen in grote machines, zoals een Kalmar container reach stacker te compenseren. Verticale trillingen en schokken worden door de lage frequentie vering geminimaliseerd en voorkomen de opbouw van schadelijke schommelingen. Het verlaagt de druk op de onderrug en de gezondheid en conditie zal op langere termijn profiteren. De Actimo is comfortabel in gebruik en levert een stressvrije manier van werken waardoor de bestuurder minder snel vermoeid raakt. Voor Kingspan Unidek en de chauffeur was dit de juiste stoel, die we naar tevredenheid hebben geleverd en op maat hebben ingebouwd.

Klant:

Cargotec Netherlands is importeur van Kalmar producten, zoals containerhandling machines, vorkheftrucks en terminal tractors. Cargotec is specialist in het leveren van producten voor het snel en efficiënt verplaatsen van goederen en weet hoe de vracht zo veilig en zo rustig mogelijk behandeld moeten worden. Binnen de organisatie staat serviceverlening door heel Nederland hoog in het vaandel. Met een eigen service organisatie en onderdelendienst is het mogelijk om snel en efficiënt eventuele storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren.

logo_cargotec