Stoelen voor Crown Reachtrucks

Crown

De nieuwe CROWN ESR 5200 serie reachtrucks zijn voorzien van de UnitedSeats MGV25-C5 stoelen, voor een optimaal zitcomfort

Opdracht:
Crown Equipment was opzoek naar een comfortabele stoel voor op de nieuwe serie reachtrucks. Daarbij moest de stoel voldoen aan de huidige normen die er gesteld worden aan een stoel. Tot slot moest de stoel budgettair aantrekkelijk zijn.
Oplossing:
EBLO levert nu voor 2 van de 4 nieuwe modellen,  de serie ESR 5220 en ESR 5240, de stoel MGV25-C5 in een aantal uitvoeringen. Door de lage en compacte vormgeving van de stoel is deze bij uitstek geschikt voor beide machines en biedt veel comfort en veiligheid aan de chauffeur.

We leveren drie modellen; een volledige stoffen uitvoering en een versie in hoogwaardig kunstleder en een stoel voorzien van speciale 48V verwarming.

Klant:
CROWN behoort wereldwijd  tot een van meest  toonaangevende en grootse fabrikant van intern transport materiaal. Door het uitgebreide leveringsprogramma vanaf palletwagens tot complete heftruck is CROWN een merk dat in veel magazijnen en logistieke centra een groot aandeel inneemt.
crown_logo