ReinigingsDemoDagen wederom een succes

EBLO op ReinigingsDemoDagen RDD 2019

Op 5 en 6 juni 2019 vond alweer de negende editie plaats van de ReinigingsDemoDagen (RDD). EBLO Seating nam voor de tweede keer deel aan dit tweejaarlijkse outdoor evenement in Soest, op het terrein van het Nationaal Militair Museum.

RDD is inmiddels uitgegroeid tot dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Ondanks het slechte weer was de beurs gelukkig toch weer een groot succes. Er was veel interesse in de stoelen die we hadden meegenomen om te presenteren. Diverse stoelen voor in veegmachines en schoonmaakmachines trokken de aandacht. Deze reinigingsmachines hebben meestal een krappe cabine. Met een standaardstoel heeft de bestuurder van de machine meestal niet veel ruimte. EBLO heeft diverse stoelen van meerdere merken in het assortiment die ruimte besparen, waardoor de bestuurder juist weer extra bewegingsruimte heeft achter het stuur.

Heeft u ook behoefte aan een stoel waardoor er meer bewegingsruimte gecreëerd wordt? Neem dan vrijblijvend contact op met Marcel Kool (kool@eblo.nl) of André van der Hoeven (hoeven@eblo.nl)

EBLO Seating stoelen voor elke werkplek