Service van EBLO is een verademing

ISRI voor camper

“Collega camperaars, mochten jullie een keer problemen met jullie camperstoelen hebben, neem dan contact op met de technische dienst van EBLO.” Dat vertelt campereigenaar Ton graag aan iedereen die het horen wil, nadat een onderdeel van zijn camperstoel snel en vakkundig door EBLO was gerepareerd.

Wat doe je als een onderdeel van je camperstoel kapot is? Natuurlijk, dan bel je EBLO! Na een telefonisch overleg met de verkoopafdeling reden Ton en zijn vrouw Annemiek met hun camper naar het kantoor in Zwijndrecht. “Daar aangekomen was het net schafttijd dus werd ons gevraagd om even te wachten,” vertelt Ton. “Dat was geen enkel probleem omdat wij ook nog moesten lunchen en we netjes konden parkeren op het parkeerterrein.”

ISRI specialist
“Na de lunch werden wij ontvangen door Hennie Olsthoorn, de verkoopmanager die mij vroeg het probleem met onze camperstoel (merk ISRI) uit te leggen,” vervolgt Ton. “Al snel wist hij wat de mogelijke oorzaak moest zijn. Hij nam direct telefonisch contact op met een collega die volgens hem, alles van de ISRI stoelen weet. Nou en dát hebben we ervaren! De kabel van de hoogte-instelling bleek gebroken. Deze had EBLO niet op voorraad maar niet getreurd, want ze konden er wel even eentje voor ons maken.”

Een zacht prijsje
“Als echte Nederlander vroeg ik wat deze grap zou gaan kosten. Hennie gaf  aan dat hij een mooi prijsje zou maken. Ik vroeg hem gelijk om een speciale spuitbus met, geen vlekken achterlatend, vet te leveren waarna we binnen in de showroom werden uitgenodigd voor een lekker kopje koffie. Het was reuze gezellig maar de tijd liep ook lekker door. De technische specialist kwam keurig en op gezette tijden verslag doen van zijn vorderingen. Ook kwam Hennie met de prijs en die viel ons alleszins mee, namelijk €39,00 voor de reparatie en €19,50 voor de spuitbus met het vetvrije vet.”

Weer als nieuw
“Na een krap uur was de nieuwe hoogte-instelling klaar. Nou ik moet zeggen het functioneert weer als nieuw. Op mijn vraag of de prijs van de reparatie nog steeds €39,- was werd door de technische medewerker wat ontwijkend gedaan. Eenmaal weer binnen werd ons duidelijk waarvoor. De verkoopmanager overhandigde mij de kapotte kabel, de spuitbus met vet en gaf aan dat het zo goed was. Ik ben echt blij verrast, dit soort service kom je niet zo vaak meer tegen”, aldus Ton. EBLO wenst Ton en Annemiek veel rijplezier!

Isri onderdelen online bestellen

Officiële ISRI importeur van stoelen en onderdelen
EBLO is importeur van ISRI stoelen en onderdelen en heeft naast een grote voorraad, ook alle technische kennis in huis. Daarnaast is EBLO ook het adres voor stoelonderhoud en kunt u ISRI onderdelen bij ons online bestellen via onze website ISRIPARTS. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0)180 – 512 866.