Spoedreparatie voor een spoedreparatie: KWS snel weer de weg op met asfaltwals dankzij snelle service EBLO

EBLO spoedreparatie Grammer stoel

KWS ontwerpt, realiseert, reconstrueert, bouwt, beheert en onderhoudt wegen. Tijdens een spoedreparatie van asfalt op de A16, bleek dat de bediening van de stoel in de asfaltwals kapot was. Reden voor een spoedreparatie van de stoel. Dankzij EBLO kon de machine snel weer de weg op!

Niks is zo vervelend als met pech langs de weg staan. Al helemaal als de werkzaamheden eigenlijk niet stil kunnen liggen. Het overkwam KWS tijdens een spoedreparatie van asfalt: de stoel van de wals kon niet meer goed bediend worden. Gelukkig was KWS bekend met EBLO – Hét adres voor goede stoelen én goede service – en klopten ze bij ons aan voor een spoedreparatie.

Kapotte kabel snel vervangen
De kapotte stoel van KWS betrof een Grammer stoel. Dat is voor ons bekend terrein. Een kabelbreuk bleek de oorzaak van het probleem en deze konden we direct vervangen. Dankzij onze grote voorraad stoelen en onderdelen is de wachttijd bij een reparatie bij ons minimaal. KWS was zeer tevreden en ook de automobilisten op de A16 hebben baat gehad bij een goed werkende asfaltwals.

Wist u dat…
Klanten bij ons zowel met als zonder afspraak langs kunnen komen voor stoelreparaties. Wij hebben een grote voorraad stoelonderdelen en bovendien alle technische kennis in huis om stoelen van alle merken, snel en vakkundig te repareren. Neem voor meer informatie contact met ons op!