Stuurstoel naar eigen wens samengesteld

ISRI stuurstoel/bootstoel 1000/517 marine blauw/zwart leder

Stel je bent op zoek naar een stuurstoel / bootstoel voor je binnenvaartschip of vrachtschip, maar de stuurstoel die precies aansluit bij jouw wens zie je helaas niet tussen de mogelijke stoelen staan op onze website. Het liefst zou je een stuurstoel willen in een mooie unieke kleurencombinatie, bijvoorbeeld de kleuren van het logo van je bedrijf.

Wat doe je dan? Dan bel je EBLO en bespreek je samen met een van onze specialisten wat je zoekt en wat je voor ogen hebt. Je vraagt je af of wij aan je wensen kunnen voldoen. Dan hoor je ineens aan de andere kant van de lijn: Ja hoor dat kan, geen enkel probleem.

Stuurstoel op maat

Met de stoelmerken ISRI, UnitedSeats, ASS, Recaro en Norsap kunnen wij voor iedere boot een perfect geschikte stuurstoel leveren. Meestal is een van de standaardstoelen die wij op de website aanbieden goed genoeg. Het komt echter ook voor dat de klant een aantal wensen heeft welke wij relatief eenvoudig kunnen bewerkstelligen. Denk hierbij aan keuze van kleur en het materiaal, maar ook aan bijvoorbeeld het type armleuningen of het type onderstel, zoals diverse kolombuizen en voetsteunen. Er is meer dan genoeg keus. Wij adviseren je natuurlijk hierin. Met de meeste stoelen op voorraad en een eigen stoffeerderij kunnen wij snel een stuurstoel op maat leveren.

ISRI 1000 Marine blauw leder

De hieronder afgebeelde stuurstoel, de 1000 Marine van het merk ISRI, hebben wij speciaal voor een klant gemaakt. De stoel is volledig in leer. Waarvan het zitgedeelte en de rug geperforeerd leder bevat, zodat de stoel kan blijven ‘ademen’. Dit zorgt ervoor dat de stoel niet te warm wordt als je er langere tijd opzit. De kleuren zwart en blauw, en de gele stiknaden sluiten aan bij de kleuren van het logo van het bedrijf. Hiermee straalt de boot en de stuurhut nog meer professionaliteit uit. Eventueel kunnen we ook nog zorgen dat het logo in de rug of hoofdsteun geborduurd wordt. 

Vraag naar de mogelijkheden

Ben jij ook op zoek naar een stuurstoel? Of ben je alleen maar nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon 0180-512866 of vul dit formulier in met uw eisen en wensen. Wij nemen dan snel contact met je op. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd: info@eblo.nl

ISRI stuurstoel/bootstoel 1000/517 marine blauw/zwart leder
ISRI stuurstoel/bootstoel 1000/517 marine blauw/zwart leder
ISRI stuurstoel/bootstoel 1000/517 marine blauw/zwart leder
ISRI stuurstoel/bootstoel 1000/517 marine blauw/zwart leder