Autostoel op maat voor kilometervreter

EBLO inbouw Scheel stoel

Als je als ZZP’er zes dagen in de week door het hele land rijdt in een Mercedes bestelbus, is het van groot belang dat er geen lichaamsklachten optreden. Door de vele kilometers die per dag gezeten wordt op een standaardstoel, is de kans vrij groot dat vroeg of laat deze lichaamsklachten gaan opspelen.

Jan Konijn is zuivelspecialist en levert zuivelproducten voor particulier en bedrijven. Eieren, kaas en melk levert Jan van maandag t/m zaterdag op bestelling af door heel Nederland. Dat zijn lange dagen achter het stuur en op de autostoel. Om lichaamsklachten te voorkomen nam Jan contact op met EBLO met de vraag of wij een nieuwe ergonomische autostoel kunnen inbouwen. Bij ons kunnen klanten op afspraak langskomen voor een nieuwe autostoel onder het mom klaar terwijl u wacht.

In samenspraak met de klant is gekozen voor een ergonomische autostoel van Scheel. EBLO is dealer van dit kwalitatief hoogwaardige merk autostoelen. Na het inbouwen van de nieuwe autostoel door een van onze technische mensen, wordt de stoel op maat ingesteld door een van onze ergonomen. Daarna geven we een korte, maar erg belangrijke zitinstructie. Een goede zithouding aannemen is de eerste maatregel om lichaamsklachten te voorkomen. Een ergonomische stoel die persoonlijk is afgesteld, helpt om een goede zithouding aan te nemen.

Wij wensen Jan ‘de Boterboer’ veel veilige en gezonde kilometers toe op zijn nieuwe Scheel autostoel.

Bent u ook veel op de weg (in een personenauto, bestelbus of vrachtwagen) en wilt u (toekomstige) lichaamsklachten voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact op met Evert Mallie, ergonomisch adviseur en tevens CEO van EBLO.