EBLO draagt bij aan verbouwing stuurhuis met stuurstoelen

EBLO sponsort verbouwing stuurhuis met 2 UnitedSeats stoelen

Bij het Zeekadetkorps uit Hellevoetsluis ontdekken jongens en meisjes van verschillende leeftijden op een leuke manier wat er aan boord van een zeilboot of groot schip allemaal gebeurt. Hier leren ze wat er zoal moet gebeuren om een langdurige reis over zee te maken. Dat doen ze niet in een klaslokaal, maar ze passen alles meteen toe in de praktijk aan boord van een schip, waar ze een paar keer per jaar een vaartocht mee beleven.

Begin 2018 werden wij benaderd door het Zeekadetkorps met de vraag of EBLO wilde bijdragen aan de verbouwing van het stuurhuis van De Zeefakkel. Uiteraard draagt EBLO hier graag een steentje aan bij. Wij zorgden dat twee mooie UnitedSeats C4 stuurstoelen in kunstleer de stuurhut compleet maakten.

De afgelopen maanden hebben de kinderen en begeleiders de boot en de stuurhut opgeknapt. Afgelopen zomer, ongeveer anderhalf jaar later, werden de UnitedSeats stoelen geplaatst in de verbouwde stuurhut. Uiteindelijk heeft de groep met elkaar een mooie reis naar Engeland gemaakt van ruim twee weken.

EBLO wenst het Zeekadetkorps nog heel veel plezier van de stuurstoelen en veel gezellige vaaruren.