EBLO Seating in uitzendingen van RTL Autowereld en Transportwereld

EBLO Seating in uitzendingen RTL Transportwereld en RTL Autowereld op RTL 7

EBLO stond in 2016 al eerder centraal in het programma RTL Transportwereld. Dit programma is vooral onder chauffeurs, autoliefhebbers en mensen in de transportwereld erg bekend en trekt elke week vele kijkers. Deze keer weer een kijkje achter de schermen en een uitgebreid interview met Evert Mallie, algemeen directeur van EBLO Seating uit Zwijndrecht.

EBLO levert stoelen op maat voor elk voertuig. Voor deze uitzendingen worden ergonomische autostoelen op maat onder de aandacht gebracht. 

 Bekijk hier het filmpje van EBLO in RTL Autowereld.

 Bekijk hier het het filmpje van EBLO in RTL Transportwereld.

Ieder mens is anders, met een andere lengte en postuur. Dus voor wie is een stoel van bijvoorbeeld een personenauto of bestelbusje eigenlijk gemaakt? Voor de gemiddelde mens? Wat is gemiddeld? Bent u gemiddeld? Vast niet. Dan kunt u zichzelf dus afvragen of u wel op een goede stoel zit. Past de lengte van het zitkussen wel bij uw lange of korte benen? Sluit het rugkussen aan bij uw schouders? Staat de hoofdsteun niet te laag of te hoog? Dit zijn dingen waar u misschien niet bij nadenkt. Terwijl dit wel erg belangrijk is als u lange tijd in de auto doorbrengt. Dit geldt uiteraard ook voor beroepschauffeurs of zzp’ers, die vaak uren per dag in het voertuig doorbrengen!

De meeste mensen zitten bijna elke dag wel in de auto. En dan ook nog die vervelende files. Een beetje onderuit zitten kan dan best lekker zijn, maar als u weet wat voor belasting er dan op uw rug komt te staan en als u ziet wat er dan met uw ruggengraat en bekken gebeurt, dan beseft u ongetwijfeld dat we met z’n allen veel meer aandacht moeten besteden aan goed zitten

Met het aanschaffen van een bank voor in uw woonkamer kunt u proefzitten en verschillende banken uitproberen. Bij een autostoel is dat niet mogelijk. U moet het maar doen met de stoel die standaard in het voertuig zit. Gek eigenlijk. 

Evert Mallie legt in de uitzendingen uit dat een (auto)stoel die aansluit bij uw lichaam erg belangrijk is, en dat het een kwestie is van kleine moeite, groot plezier. Het aanschaffen van een stoel op maat is slechts een eenmalige aanschaf. U verhuist uw eigen persoonlijke autostoel na een aantal jaar gewoon mee naar uw volgende auto. U heeft dus lang plezier van uw eigen stoel. Ook zal het veel vermoeidheid- en lichaamsklachten voorkomen.

De boodschap van Evert is dat de mens niet is gemaakt om te zitten. Zitten is zelfs slecht voor ons lichaam. Dus als we dan toch moeten zitten, laten we dat dan op de juiste stoel doen.

Bekijk de uitzendingen en word wijzer van het advies en alle tips die Evert Mallie geeft.

Uitzending RTL Autowereld (zzp-special)
Zondag 22 april om 17.30 uur op RTL 7
Herhaling: zaterdag 28 april om 11.30 uur op RTL 4

Uitzending RTL Transportwereld:
Zondag 29 april om 17.00 uur op RTL 7
Herhaling: zaterdag 5 mei om 17.00 uur op RTL 7

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met Evert Mallie

Met dank aan Inqar Autoverhuur Drechtsteden voor het beschikbaar stellen van hun bestelbus.

Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld  Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld Evert Mallie, CEO van EBLO Seating in uitzendingen RTL autowereld en RTL Transportwereld