Ergonomische zitoplossing voor elektrische rolstoel

EBLO reviseert kussens van elektrische rolstoel binnen- en buitenwagen

Deze elektrische rolstoel wordt gebruikt als binnen- en buitenwagen. Voor de gebruiker met houdingsproblematiek heeft EBLO de kussens van deze elektrische rolstoel gereviseerd.

De op maat gemaakte zitkussen en rugleuning uit de oude rolstoel zijn gereviseerd en overgezet naar deze nieuwe rolstoel. Het schuim van de kussens zijn vervangen en de kussens zijn opnieuw gestoffeerd met speciale rekbare stof (stretch). Voor deze ergonomische zitoplossing zijn de ortheses opnieuw aangemeten en bieden het lichaam nu nog meer ondersteuning, comfort en stabiliteit bij de houdingsafwijking.

De nieuw gemaakte gepolsterde armondersteuning biedt de armen comfortabele ondersteuning en is afneembaar, omdat deze bevestigd is met klittenband. Dit bevordert de hygi├źne van het werkblad, wat nu gemakkelijk volledig schoon te houden is, zonder dat vocht en viezigheid tussen de armondersteuning en het werkblad achterblijft.

Heeft u ook een lichamelijke beperking en wenst u aanpassingen aan de kussens van uw stoel, scootmobiel of rolstoel? Neem voor alle ergonomische oplossingen contact op met ergonoom Jan Berrevoets.

Meer ergonomische zitoplossingen vindt u op de pagina Ergonomisch advies & maatwerk.