FOCWA Erkend Bekleedbedrijf

Het interieur of alleen de stoel van uw vrachtwagen opnieuw laten bekleden? Dat kan bij EBLO als erkend FOCWA Bekleedbedrijf. Wij laten uw oude en versleten stoelen en banken er weer als nieuw uitzien.

De stoelen en banken van bedrijfswagens worden door intensief gebruik zwaar belast. Er ontstaan na verloop van tijd vlekken, gaten en scheuren in de bekleding. Ook het comfort neemt af, als gevolg van het doorzakken van autostoelen en autobanken. De beste oplossing is dan het opnieuw stofferen van uw stoel of bank. Dat gaat veel verder dan het aanbrengen van een nieuwe bekleding. Ook de vulling en het stoelframe worden in de renovatie meegenomen. Zo krijgen versleten autostoelen bij EBLO weer een nieuw leven.

stofferen_geshopt

EBLO voldoet aan de strenge eisen die aan elk FOCWA Bekleedbedrijf gesteld worden. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. Het zijn echte vakmensen, die alles weten van de laatste technieken en materialen en de beschikking hebben over moderne apparatuur. Uw bedrijfswagen opnieuw laten bekleden? Kies dan voor EBLO!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bekleed+