Heftruckstoelen

Wij hebben een groot assortiment aan stoelen voor heftrucks op voorraad. U vindt bij ons diverse luchtgeveerde en mechanisch geveerde stoelen. Wij leveren heftruckstoelen van bekende merken zoals GrammerISRI en UnitedSeats.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring voorzien wij u altijd van deskundig advies. Wij leveren stoelen uit voorraad en altijd voor de scherpste prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

 

  • Ruim aanbod van heftruckstoelen

  • Uit voorraad leverbaar

  • Altijd de scherpste prijs

  • Alle bekende merken stoelen

  • Voor alle type heftrucks

    (zoals Caterpillar, Clark, Crown, Doosan, Hyundai, Hyster, Jungheinrich, Linde, Still, Toyota, Yale)

EBLO Seating

In de afgelopen 35 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Door de steeds grotere vraag naar ergonomische stoelen is ons programma chauffeursstoelen en industriestoelen nog steeds aan uitbreiding onderhevig.

Ons leveringsprogramma is dan ook bijna onuitputtelijk en wij bieden oplossingen voor alles wat rijdt of vaart, maar ook voor de productieve werkplekken zoals kantoren, fabrieken en werkplaatsen. Om aan deze vraag te voldoen beschikken wij over een team van zitspecialisten, die voor u advies op maat kunnen verzorgen! Het is voor ons een uitdaging en voor u een oplossing.