Instructies en bijscholing UnitedSeats producten bij Duitse dealer

Andre van der Hoeven bij Fierthbauer voor presentatie UnitedSeats en productinformatie

UnitedSeats, het eigen stoelenmerk van EBLO, telt wereldwijd inmiddels bijna 50 dealers. Elk jaar komen daar weer diverse nieuwe dealers bij. De steeds groter wordende bekendheid van UnitedSeats komt mede door een uitgebreid en divers assortiment aan stoelen. Nog een reden waardoor steeds meer bedrijven zich aan willen sluiten bij het dealernetwerk, is dat UnitedSeats de mogelijkheid biedt om (nieuwe) dealers bekend te laten worden met alle producten.

Onlangs was Sales Director André van der Hoeven op bezoek bij Fierthbauer, een van onze Duitse dealers, om op locatie instructies en bijscholing te geven over diverse (nieuwe) UnitedSeats producten. Zowel de commerciële binnen- als de buitendienstmedewerkers van Fierhtbauer waren aanwezig om productkennis op te doen van het uitgebreide assortiment. André deed dit middels een presentatie en documentatie van de UnitedSeats producten. Ook het ontstaan van het merk UnitedSeats, de gedachte achter het merk, maar ook de visie richting de toekomst werden besproken. Met al deze kennis kunnen de medewerkers van Fierthbauer naar hun klanten toe de UnitedSeats producten zo goed mogelijk presenteren en van de juiste informatie voorzien. Het was een interessante en leerzame middag voor iedereen.

Omdat wij niet altijd bij elke dealer een presentatie kunnen geven, nodigen wij elk jaar een geselecteerde groep (nieuwe) UnitedSeats dealers uit om naar Nederland te komen voor de ‘UnitedSeats Dealer Days’. In twee ochtenden worden presentaties en instructies gegeven over de UnitedSeats producten. In de middag en avond is er tijd voor ontspanning om samen met alle dealers een gezellig uitje te ondernemen. Zo kan iedereen elkaar ook in privé-sfeer beter leren kennen.

We kijken alweer uit naar de volgende UnitedSeats Dealer Days om het nuttige met het aangename te combineren.