Luxe MGV55 laaggeveerde stoel voor elektrische Knikmops minishovel

Luxe MGV55 mechanisch geveerde stoel voor De Schans B.V.

De Schans B.V. is al meer dan 25 jaar specialist in het leveren van minishovels voor onder andere hoveniers en stratenmakers. Voor de nieuwe elektrische Knikmops minishovel introduceert UnitedSeats de luxe MGV55 stoel voor de eerste montage van deze machine.

De MGV55 is een mechanisch geveerde stoel geschikt voor elke heftruck en shovel. De stoel voldoet aan de norm EN13490, IT1/IT2 voor heftrucks en ISO7096, EM1 en EM5 tot EM9 voor bouwmachines. In vergelijking met zijn voorganger, de MGV35 heeft de MGV55 een breder zitkussen en een hoger rugkussen, die de bestuurder meer comfort en ondersteuning biedt. Het compacte laaggeveerde veersysteem is mechanisch en dankzij zijn schokdemper worden trillingen en schokken vrijwel maximaal gereduceerd.

UnitedSeats B.V. is fabrikant van stoelen voor onder andere intern transport, de agrarische sector en grondverzet. UnitedSeats heeft altijd een passende zitoplossing voor voertuigen in diverse sectoren en levert wereldwijd.

Wilt u meer weten over de MGV55 shovelstoel of het laten inbouwen van een stoel in uw heftruck of shovel? Neem dan gerust contact met ons op via info@eblo.nl of bel naar +31 (0)180 – 512 866