MOL kiest voor maatwerk van EBLO

Mol terminaltrekkers voorzien van ISRI stoel

De Vlaamse firma MOL voorziet terminal trekkers van ISRI stoelen van EBLO. Wij leveren niet alleen de beste stoelen maar ook de beste service: goed meedenken en maatwerk. Hiermee bieden wij MOL en haar klanten het beste op het gebied van zitten.

Comfortabele luchtgeveerde stoelen
MOL levert tractors voor gebruik in havengebieden en logistieke opdrachten in de distributie en overslagcentra waarbij veiligheid en comfort binnenin de cabine centraal staan. Aan EBLO de vraag stoelen te leveren die hierbij aansluiten. De ISRI 6860 870 voldoet hier ruimschoots aan. De luchtgeveerde stoel heeft een volledig automatische gewichtsinstelling, hoogte en zitneiging zijn instelbaar evenals de schokdemper en de rugleuning. Ook heeft de stoel een dubbele lendensteun voor extra ondersteuning van de rug.

Veiligheidsgordels die niet te missen zijn
Recent voorzag het assemblage team van EBLO 30 ISRI 6860 870 van opvallende veiligheidsgordels. Hier had de klant van MOL specifiek om gevraagd zodat het extra goed zichtbaar is of chauffeurs ook daadwerkelijk de gordel gebruiken. EBLO wenst de gebruikers veel plezier van de stoelen!

ISRI-6860-870-NTS
NTS-stoelen-met-gordel