Tim en Tom Coronel goed beschermd tijdens Dakar Rally 2019 dankzij racestoelen van EBLO

dakar-2019-the-beast-part-2-coronel-2

Afgelopen jaar heeft EBLO Racetech stoelen mogen leveren voor ‘The Beast 2.0’ van Tim en Tom Coronel waarmee ze deelnamen aan de Dakar Rally 2019 in Peru. Inmiddels heeft het tweetal na 5.500 loodzware kilometers de finish behaald. Hun lijf heeft de tocht aanzienlijk beter doorstaan dan vorig jaar, mede dankzij het goede zitcomfort van de Racetech stoelen van EBLO.

Tijdens de bouw van The Beast 2.0, waarin veel verbeterpunten zijn doorgevoerd, hebben Tim en Tom Coronel zich bij EBLO gemeld voor een zitmeting. “Goed zitcomfort mag niet onderschat worden tijdens de Dakar Rally”, aldus de tweeling. De keuze voor racestoelen van Racetech was snel gemaakt. Naast hoogwaardige techniek en een versterkt frame, staan de stoelen bekend om hun lichtgewicht en koelingssysteem. Via een slang wordt lucht in de stoel geblazen waardoor deze koelt; geen overbodige luxe tijdens een dagenlange tocht door de woestijn.

Ook het verlengde zitvlak van de stoel is precies wat Tim en Tom nodig hebben tijdens de Dakar Race. Hierdoor biedt de stoel meer ondersteuning met een betere en stabielere zit als gevolg. Tot slot beschikken de Racetech stoelen over een brandvertragende stof. Mede dankzij EBLO hebben de broers hun toch veilig kunnen volbrengen en een mooi resultaat neergezet!

tim en tom coronel dakar 2019
coronel-dakar-racetech-stoelen
dakar-2019-tim-tom-coronel
coronel-racetech-stoel-dakar-2019
dakar-2019
tim-en-tom-coronel-racetech