WERKSTAR WS 8220 van EBLO wint German Design Award 2019

german-design-award WERKSTAR

De German Design Awards zijn eersteklas prijzen voor uniek design met een onderscheidende ontwerpkwaliteit. Werksitz ’s WERKSTAR WS 8220 van EBLO heeft de German Design Award 2019 gewonnen.

Vorig jaar lanceerde EBLO een nieuwe stoelenlijn van Werksitz: WERKSTAR.  Sales Director André P. van der Hoeven vertelt: “De WERKSTAR voldoet aan de hoogste normen op gebied van ergonomie en design. Het in het oog springend ontwerp in combinatie met comfort maakt deze stoel perfect voor elke kantooromgeving”.

Veel instelmogelijkheden
De WERKSTAR WS 8220 beschikt daarnaast over uitgebreide instelmogelijkheden. De kanteling van de rugleuning is nauwkeurig instelbaar en de kanteling van de zitting en de rugleuning kan synchroon worden aangepast.  De variabele zitdiepteverstelling (tot 60 mm) kan naar elke lichaamsafmeting worden aangepast. Tot slot wordt precisieergonomie verbeterd door de geïntegreerde lendensteun en het comfortabele anti-schok rugleuningsysteem. Een brede selectie materialen (stof, kunstleer of SOFT-PUR), accessoires en kleuren garanderen unieke individuele stoelinstellingen.

Juryverklaring
De jury roemt de WERKSTAR WS 8220 omdat deze voldoet aan de hoogste eisen van eigentijdse functionaliteit, ergonomie en esthetiek. “In elk opzicht een geweldig ontwerp dat indruk maakt, mede dankzij de felle kleuren”. Neem voor meer informatie over de WERKSTAR WS 8220 of onze andere Werksitz stoelen gerust contact met ons op!