EBLO feliciteert broers Coronel met beste resultaat ooit in Dakar Rally

Tim en Tom Dakar 2021 Recaro autostoel

Ook dit jaar namen Tim en Tom Coronel met The Beast deel aan de Dakar Rally waar ze hun persoonlijk record wisten te verbreken. 

Ze eindigden als 26ste na een hectische slotetappe. The Beast heeft zich voorbeeldig gehouden. Alleen de snelheid van het voertuig is nog een aandachtspunt. Aan de lichtgewicht stoelen van Racetech die EBLO leverde, heeft het in ieder geval niet gelegen! 

Goed zitten (ook onder extreme omstandigheden) en veiligheid. Die twee zaken staan bij Tim en Tom voorop bij de keuze voor de bestuurdersstoelen van hun voertuig. Een paar jaar terug bezochten ze EBLO en de juiste stoel was snel gevonden. De stoelen van Racetech bieden alles wat ze zoeken: hoogwaardige techniek en een versterkt frame, licht van gewicht en voorzien van een koelingssysteem. Via een slang wordt lucht in de stoel geblazen waardoor deze koelt; geen overbodige luxe tijdens een dagenlange tocht door de woestijn.

(De tekst gaat verder onder deze afbeelding)

Tim en Tom Dakar 2021 Recaro autostoel

Bovendien is de stof van Racetech stoelen brandwerend en zijn de stoelen leverbaar in vier maten. Hierdoor is voor elk lichaam en elke zitwens altijd de juiste stoel leverbaar. Wilt u meer weten over onze autostoelen voor de autosport? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31(0)180 – 512 866. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom waar u onze stoelen kunt komen uitproberen!

Tim en Tom Dakar 2021 Recaro autostoel