EBLO levert 30 leren ISRI stoelen aan Suez Canal Container Terminal

EBLO levert 30 leren ISRI stoelen aan Suez Canal Container Terminal

Suez Canal Container Terminal (SCCT) is een van de grootste containeroverslagbedrijven van Egypte en ligt aan de ingang van het Suezkanaal waar dagelijks honderden schepen passeren. Jaarlijks worden meer dan 11,5 miljoen container handelingen gedaan en dus is het vanzelfsprekend dat het materiaal aan de hoogste eisen moet voldoen. Niet zo gek dus dat EBLO werd benaderd voor de levering van 30 luxe luchtgeveerde stoelen voor terminal trekkers die 24/7 in de haven rondrijden voor het zware werk.

Comfortabele stoel met veel instelmogelijkheden

De grote groep gebruikers, vaak werkzaam rond de klok, hadden een degelijke stoel nodig met veel instelmogelijkheden. Met de ISRI 6860/870 NTS stoel voorzien van ge├»ntegreerde driepuntsgordel, voldoen wij ruimschoots aan deze vraag. De hoogte en zitneiging zijn instelbaar, evenals de rugleuning en de schokdemper. Daarnaast heeft de stoel een luchtgeveerd veersysteem en een dubbele lendensteun, voor een comfortabele zit.

Bekleed met leer en pasklaar aangeleverd

Op aanvraag van de klant zijn alle stoelen door ons assemblage team bekleed met hoogwaardig leer, zodat slijtage van de stoelen tot een minimum beperkt wordt. Bovendien ventileert leder goed, waardoor zweten in de stoel wordt tegengegaan. De stoelen worden volledig pasklaar aangeleverd waardoor de terminaltrekkers van SCCT vrijwel niet stil komen te staan.

Sterk in maatwerk

EBLO is sterk in maatwerk en kan alle merken stoelen leveren, snel en vaak gewoon uit voorraad! Wilt u meer weten over onze stoelen en onze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie door een mail te sturen naar info@eblo.nl of bel naar telefoonnummer +31 (0)180-512866