Tractorstoelen

Stoelen voor tractoren of trekkers zijn er in alle maten, uitvoeringen en kleuren. Voor zowel grote als kleine tractoren/trekkers bestaan luchtgeveerde stoelen, maar er is ook een ruime keuze aan tractorstoelen of trekkerstoelen met een mechanische vering. Afhankelijk van het model en de persoonlijke wensen kunnen wij u een advies op maat geven. Een trekkerstoel of traktorstoel kunt u naar eigen wens samenstellen.

  • Ruim aanbod van stoelen
  • Snelle service
  • Uit voorraad leverbaar
  • Alle bekende stoelmerken

EBLO Seating

In de afgelopen 35 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen. Door de steeds grotere vraag naar ergonomische stoelen is ons programma chauffeursstoelen en industriestoelen nog steeds aan uitbreiding onderhevig.

Ons leveringsprogramma is dan ook bijna onuitputtelijk en wij bieden oplossingen voor alles wat rijdt of vaart, maar ook voor de productieve werkplekken zoals kantoren, fabrieken en werkplaatsen. Om aan deze vraag te voldoen beschikken wij over een team van zitspecialisten, die voor u advies op maat kunnen verzorgen! Het is voor ons een uitdaging en voor u een oplossing.