Nieuwe ISRI chauffeursstoelen van EBLO voor Spaanse trams in Murcia

ISRI 6030/880 NTS herstofferen met EN5510 normering en draaiplaat

Elf nieuwe chauffeursstoelen voor de tramvloot van de Spaanse regio Murcia, dat was de vraag die aan EBLO werd gesteld. Er moest aan een aantal belangrijke eisen worden voldaan waaronder brandwerende bekleding die voldoet aan de EN5510 normering. Voor EBLO uiteraard geen probleem!

Voor een grote groep gebruikers
De keuze van de het Spaanse OV-bedrijf is gevallen op de ISRI 6030/880. Met de vele instelmogelijkheden is deze stoel prima geschikt als chauffeursstoel. Dankzij de draaiplaat is op- en afstappen eenvoudig en de instelbare rug, gewichtsinstelling en hoogte- en kantelverstelling maakt dat de stoel perfect naar elk type lichaam kan worden afgesteld. Hiermee is de stoel geschikt voor een grote groep gebruikers.

Originele bekleding vervangen
De 11 stoelen zijn eerst van hun originele bekleding ontdaan waarna onze stoffeerder aan de slag ging met de brandwerende bekleding, uitgevoerd in het design van het OV-bedrijf. Het omstofferen van stoelen is iets dat EBLO regelmatig voor haar klanten uitvoert: of het nu gaat om het aanbrengen van een (brandwerende) stoffen bekleding, pvc of leer. Het kan allemaal. Ook het aanbrengen van bijvoorbeeld een bedrijfslogo in de bekleding behoort tot de mogelijkheden.